VIND HIER JE FORCE FIELD DEKENS

 

Verzamel alle vijf Force Field dekens! Kinderen hebben plezier tijdens het dragen en Force Field dekens voorkomen angst in het donker!

Je Force Field Deken bevat niet-giftige organische pigment dat in het donker gloeit. Deze moleculen hebben licht nodig om te versnellen. Wanneer ze versnellen, gloeien ze. Om deze moleculen op hun maximale snelheid te krijgen, wat betekent dat ze op hun allerbeste gloeien, duurt het minstens 20 minuten onder minimaal een 100-watt lichtbron of zonlicht. 20 minuten van een zeer heldere lichtbron die de moleculen op topsnelheid brengt. Zodra ze hun topsnelheid hebben, zullen ze heel helder gloeien. Het duurt 8 uur voordat de moleculen zijn gestopt met bewegen en stoppen dus met gloeien. Dus na 8 uur zal de Force Field-gloed dimmen.

Als je in een donkere kamer blijft, zie je hem altijd gloeien. Als je de kamer verlaat en dan terugkeert, zijn je ogen niet aangepast aan het donker, dus je zult denken dat het niet gloeit. Maar als je een paar minuten in het donker staat, passen je ogen zich aan en “WOW” is het weer gloeiend.

Truc om het laadproces tot slechts twee minuten te versnellen, is door een blacklight te gebruiken. Hierdoor versnellen de moleculen supersnel.

Schakel alle lichten uit, neem een zeer felle flitser of blacklight-zaklamp en teken op je Force Field deken, precies zoals je zou doen als je een pen of potlood zou gebruiken. Maak je eigen ontwerp of schrijf je eigen naam. Beweeg langzaam om het juiste effect te krijgen.

Plaats een speeltje of jezelf op je Force Field Deken terwijl het licht in de kamer uit is. Laat iemand het licht aanzetten en tel tot 60 en schakel de lichten uit. Verplaats dan het speeltje of jezelf van je Force Field Deken en je zult de schaduw zien die je gemaakt hebt. Als je de schaduw niet ziet, heb je geen helder genoeg kamerlicht. Oplossing: gebruik een zeer heldere flitser of een blacklight-zaklamp als uw lichtbron.

Blacklight-zaklantaarns zijn het beste voor het spelen en / of opladen van je Force Field. Een Black Light-zaklamp met 9 of 12 Blacklight-LED’s is ideaal voor schrijven of tekenen. Een Blacklight-zaklamp met 50 tot 100 Blacklight-LED’s is geweldig om je Force Field veel sneller op te laden.

Om het gloeiende vermogen van je Force Field Deken jarenlang te laten duren, moet je ze alleen in koud water wassen en daarna alleen koel drogen in uw droger. Gebruik geen bleek en gebruik geen strijkijzer op je Force Field Deken.

Force Field Dekens zijn 100 centimeter breed en 137 centimeter lang. De stof is lichtgewicht en 100% polyester, niet-giftig met Fleece aan die achterkant en glad aan de voorkant.

Je zult blij zijn dat je Force Field Deken Glow in the Dark inkt volledig veilig is en alle vereiste testen doorstaat. De Force Field-inkt is een niet-giftige organische gloed in de donkere inkt.